Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Pastasalat med kyllingeoverlårsfilet, grønne asparges, rucola og rosiner

10 personer

Ingredienser
2 kg Danpo overlårsfilet evt. almindelig filet

Pastasalat
800g tørret pasta penne
5 l vand
Salt
300g babysspinatblade, - halvdelen af mængden kan evt udskiftes med friske grønne asparges
400g skalotteløg, finthakket
200g tørrede tranebær
2-3 dl dressing af olivenolie, citronsaft
Salt, citronpeber

Tilberedning
Kyllingeoverlårsfilet drysses med salt og citronpeber. Steges i ovn ved 200°C i ca. 30 min.

Pasta koges og afkøles.

Skyl og afdryp babyspinatblade.

Lav dressing af olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Umiddelbart inden servering vendes pasta og babyspinatblade i dressingen.

Der drysses med tørrede tranebær.

Serveres med groft brød.

Pastasalat med kyllingeoverlårsfilet, grønne asparges, rucola og rosiner