Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Pastasalat med kyllingeoverlårsfilet, grønne asparges, rucola og rosiner

10 portioner

Ingredienser

2 kg Danpo overlårsfilet evt. almindelig filet

 

Pastasalat

800g tørret pasta penne

5 l vand

Salt

300 g babysspinatblade, - halvdelen af mængden kan evt. udskiftes med friske grønne asparges

400 g skalotteløg, finthakket

200 g tørrede tranebær

2-3 dl dressing af olivenolie, citronsaft

Salt, citronpeber

 

Tilberedning

Kyllingeoverlårsfilet drysses med salt og citronpeber. Steges i ovn ved 200°C i ca. 30 min.

Pasta koges og afkøles. Skyl og afdryp babyspinatblade. Lav dressing af olivenolie, citronsaft, salt og peber. Umiddelbart inden servering vendes pasta og babyspinatblade i dressingen. Der drysses med tørrede tranebær.

Serveres med groft brød.

Velbekomme!

Pastasalat med kyllingeoverlårsfilet, grønne asparges, rucola og rosiner