Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Cremet kyllingesuppe

10 portioner

Ingredienser

1 kg kogt kyllingekød - evt. filet

2½ helt hvidløg

Lidt olie

2½ liter kyllingesuppe (hjemmelavet eller fra frost)

5 dl fløde

250 g. flødeost naturel

500 g. helbladet spinat

500 g majs

 

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C og del hvidløgsfeddene i to. Smør skærefladerne med olie og bag dem i ovnen i 15 min. til de er møre og har fået lidt farve.

Kog i mellemtiden suppen op og tilsæt fløde og flødeost.  

Lad suppen simre i 15 min. og smag den til med salt og peber.

”Smut” de bagte hvidløgsfed fra skallerne og mos dem med en gaffel. Kom hvidløgsmos i suppen.

Tilsæt kogt kylling, skåret i strimler eller ”revet” i mindre stykker, spinat og majs.

Lad suppen koge op og lad den simre 10 min. med fyldet i.

Server evt. med groft brød.

Velbekomme!

 

Tip: Koger du suppe af en hel kylling, kan du anvende resten af kødet til en lækker hønsesalat. 

Cremet kyllingesuppe