Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Cremet kyllingesuppe

0 personer

Ingredienser

2½ helt hvidløg

Lidt olie

2½ liter kyllingesuppe (hjemmelavet eller fra frost)

5 dl. fløde

250 g. flødeost naturel

1 kg. kogt kyllingekød - evt. filet

500 g. helbladet spinat

500 g. majs


Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C og del hvidløgsfeddene i to. Smør skærefladerne med olie og bag dem i ovnen i 15 minutter til de er møre og har fået lidt farve.

Kog i mellemtiden suppen op og tilsæt fløde og flødeost.  

Lad suppen simre i 15 minutter og smag den til med salt og peber.

”Smut” de bagte hvidløgsfed fra skallerne og mos dem med en gaffel. Kom hvidløgsmos i suppen.

Tilsæt kogt kylling, skåret i strimler eller ”revet” i mindre stykker, spinat og majs.

Lad suppen koge op og lad den simre 10 minutter med fyldet i.

Server evt. med groft brød.

Cremet kyllingesuppe

TIP:

Koger du suppe af en hel kylling, kan du anvende resten af kødet til en lækker hønsesalat. 

Du finder opskriften på hønsesalat her.