Ingredienser
1 kg kogt kyllingekød - evt. filet
2½ helt hvidløg
Lidt olie
2½ liter kyllingesuppe (hjemmelavet eller fra frost)
5 dl fløde
250 g. flødeost naturel
500 g. helbladet spinat
500 g majs
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 °C og del hvidløgsfeddene i to. Smør skærefladerne med olie og bag dem i ovnen i 15 min. til de er møre og har fået lidt farve.
Kog i mellemtiden suppen op og tilsæt fløde og flødeost.
Lad suppen simre i 15 min. og smag den til med salt og peber.
”Smut” de bagte hvidløgsfed fra skallerne og mos dem med en gaffel. Kom hvidløgsmos i suppen.
Tilsæt kogt kylling, skåret i strimler eller ”revet” i mindre stykker, spinat og majs.
Lad suppen koge op og lad den simre 10 min. med fyldet i.
Server evt. med groft brød.
Velbekomme!
Tip: Koger du suppe af en hel kylling, kan du anvende resten af kødet til en lækker hønsesalat.