0 personer
Ingredienser
2½ helt hvidløg
Lidt olie
2½ liter kyllingesuppe (hjemmelavet eller fra frost)
5 dl. fløde
250 g. flødeost naturel
1 kg. kogt kyllingekød - evt. filet
500 g. helbladet spinat
500 g. majs
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 °C og del hvidløgsfeddene i to. Smør skærefladerne med olie og bag dem i ovnen i 15 minutter til de er møre og har fået lidt farve.
Kog i mellemtiden suppen op og tilsæt fløde og flødeost.
Lad suppen simre i 15 minutter og smag den til med salt og peber.
”Smut” de bagte hvidløgsfed fra skallerne og mos dem med en gaffel. Kom hvidløgsmos i suppen.
Tilsæt kogt kylling, skåret i strimler eller ”revet” i mindre stykker, spinat og majs.
Lad suppen koge op og lad den simre 10 minutter med fyldet i.
Server evt. med groft brød.
Koger du suppe af en hel kylling, kan du anvende resten af kødet til en lækker hønsesalat.
Du finder opskriften på hønsesalat her.