Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Pasta med kylling & champignon creme

10 portioner

Ingredienser

750 g Danpo kyllingefilet eller kyllingestrimler

750 g pasta f.eks. spiraler, skruer eller penne

Olivenolie

400 g champignon

4 fed hakket hvidløg

1 spsk tørret oregano

1/4 liter fløde

1/4 liter hønsebouillon

Salt, peber

100 g rucola

Frisk revet parmesan

 

Tilbehør

Brød

 

Tilberedning

Skær kyllingefileterne i tynde strimler. 
Kog pastaen som anvist i letsaltet vand.
Brun kødet i lidt olivenolie og læg det til side.

Skær champignon i skiver og rist dem sammen med hvidløg.
Krydr med oregano, tilsæt fløde samt hønsebouillon og lad saucen koge 5 min.

Kom kyllingekødet i saucen, smag til med salt og peber og bring det hele i kog.

Vend pastaen i saucen, drys godt med rucola samt revet parmesan og server straks med lunt brød.

Velbekomme!

Pasta med kylling & champignon creme