Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Karrymarineret kyllingesteak med jordskokkesalat

10 portioner

Ingredienser

10-12 karrymarinerede kyllingefileter

1,5 spsk citronsaft

½ dl olivenolie

10-12 kviste frisk mynte

2-3 tsk. honning - akacie eller citrus

 

Jordskokkesalat

2 kg jordskokker

1 dl hvidvinseddike eller hvid balsamico

4 fed hvidløg

2-3 tsk dijonsennep

1½ dl valnøddeolie eller olivenolie

Salt og peber

150g hakkede valnødder

2 bk. rucola salat

 

Tilbehør

Brød

 

Tilberedning

Karrymariner kyllingefileterne dagen før brug. 
Dryp kødet med citronsaft og olivenolie og læg en kvist mynte på hver steak. Skrub jordskokkerne grundigt, skær dem i papirtynde skiver og læg dem straks i iskoldt vand.

Pisk hvidvinseddike, knust hvidløg, dijonsennep og valnøddeolie sammen. Smag dressingen til med salt og peber og vend de afdryppede jordskokker i. Lad jordskokkerne trække i mindst 30 minutter, og drys med grofthakkede valnødder og rucola lige inden servering.

Grill kyllingefileterne ca. 3-4 minutter på hver side. Dryp med en anelse honning efter stegning og server med salat.

Velbekomme!

Karrymarineret kyllingesteak med jordskokkesalat