10 personer
Ingredienser
10 stk Danpo kyllingefileter
2-3 spsk. sesamolie til stegning
3-4 fed hvidløg
½ dl fintrevet ingefær
250g snittede shitake svampe
300g små broccolibuketter
2 bdt. forårsløg
½ dl sojasauce
½ dl tør sherry
Salt, peber
Sød sesam-sojasauce med chili
6 spsk. sojasauce
4 spsk. tør sherry
2 spsk. farin eller rørsukker
1 tsk. sesamfrø eller mørk ristet sesamolie
1 tsk. knust chili (sambal oelek)
Tilbehør:
Ris eller nudler
Tilberedning
Skær fileterne i strimler og lynsteg dem i 2 min. i sesamolie tilsat hvidløg og ingefær og læg til side. Lynsteg shitake svampe og broccolibuketterne 4 min. Tilsæt forårsløg, kyllingestrimler, soja og sherry og lynsteg endnu 2 min.
Smag til med salt og peber.
Rør alle ingredienserne til sød sesam-sojasauce med chili sammen, til sukkeret er opløst. Smag til med sukker, chili og salt.
Server med ris eller nudler.