Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Spanske ris med kylling og chorizo

10 portioner

Ingredienser

750 g Danpo filet eller kylling i strimler

150 g hakket løg

4 fed hakket hvidløg

500 g peberfrugt i tern, gerne forskellige

100 g chorizo i tern

100 g grofthakkede mandler

Olivenolie

1 spsk paprika

5 dl ris

500 g hakkede tomater

6 dl bouillon

Salt, peber

1 dl hakket persille

 

Tilberedning

Steg løg, hvidløg, peberfrugt, chorizo og mandler i olivenolie til løgene er klare.

Tilsæt paprika samt ris og steg et kort øjeblik til det hele er godt blandet.

Steg kyllingestykkerne brune, og læg dem ovenpå risblandingen, hæld tomat samt bouillon over og lad det simre 14 min. under låg.

Smag risene til med salt og peber og drys godt med hakket persille.

Velbekomme!

Spanske ris med kylling og chorizo