Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Salat med grillet kylling og fersken

10 portioner

Ingredienser

1,2 kg Danpo kyllingefilet

Olie til pensling

Salt og peber

10 ferskner eller nektariner

350 g frisk mozzarella

4 spsk citronsaft eller vineddike

4 tsk. sød chilisauce

8 spsk olivenolie

5 store håndfulde rucola salat

4 bundter frisk mynte

Peberblanding

 

Tilberedning

Pensel kyllingefileterne og grill dem ca. 5 min. på hver side i god afstand til kullene. 

Halver fersknerne og fjern stenene. Grill fersknerne på skærefladen til der er grillstriber, og krydr med peber. Skær kyllingefileterne i skiver og fersknerne i både.

Riv eller skær mozzarellaosten i mindre stykker. Pisk citronsaft, chilisauce og olivenolie sammen og smag til med salt.

Læg kylling, fersken og mozzarella på et fad, drys godt med rucola samt mynteblade og hæld dressingen henover.

Krydr med peber og server med brød.

Velbekomme!

Salat med grillet kylling og fersken