Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kokospaneret Minutfilet og speltsalat m/bønner og krydrede grøntsager

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo Minutfilet

Hvedemel

2-3 æg

3-4 dl eller rasp

2½ dl kokos, revet

Salt og peber

Smør og olie til stegning

7 dl. speltkerner

1 1/2 chili, uden kerner- finthakket

4 fed hvidløg, revet

4 limefrugter, saft og citronskal 

2-3 dåser sorte bønner

500g cherrytomater i både

1 agurk i tern

6 forårsløg i strimler

250g sukkerærter i tern

2 dl frisk koriander, hakket 

 

Tilberedning

Kog speltkernerne efter anvisning på pakken. Lad det dryppe af i en sigte og hæld det i en stor skål. Tilsæt olie, chili, hvidløg, limeskal og saft og bland det hele godt sammen. Stil det på køl.

Inden servering skylles bønnerne og vendes i speltsalaten sammen med de resterende grøntsager og koriander. Krydr med salt og peber og bland det hele godt sammen.

Krydr minut fileterne, vend dem i mel, æg og til sidst i en blanding af rasp og kokos. Steg fileterne i smør og olie i 3-5 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Serveres med speltsalat.

Velbekomme!

Kokospaneret Minutfilet og speltsalat m/bønner og krydrede grøntsager