10 personer
Ingredienser
10 stk Danpo Minutfilet
Hvedemel
2-3 æg
3-4 dl eller rasp
2½ dl kokos, revet
Salt og peber
Smør og olie til stegning
7 dl. speltkerner
1 1/2 chili, uden kerner- finthakket
4 fed hvidløg, revet
4 limefrugter, saft og citronskal
2-3 dåser sorte bønner
500g cherrytomater i både
1 agurk i tern
6 forårsløg i strimler
250g sukkerærter i tern
2 dl frisk koriander, hakket
Tilberedning
Kog speltkernerne efter anvisning på pakken. Lad det dryppe af i en sigte og hæld det i en stor skål. Tilsæt olie, chili, hvidløg, limeskal og saft og bland det hele godt sammen. Stil det på køl.
Inden servering skylles bønnerne og vendes i speltsalaten sammen med de resterende grøntsager og koriander. Krydr med salt og peber og bland det hele godt sammen.
Krydr minut fileterne, vend dem i mel, æg og til sidst i en blanding af rasp og kokos. Steg fileterne i smør og olie i 3-5 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Serveres med speltsalat.