Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kylling tikka masala med spinat nigella

10 portioner

Ingredienser

10 stk. kyllingefilet

5 løg

2 tsk. gurkemeje

2 dl fløde

Frisk koriander

Salt, peber

 

Marinade

2 spsk. olie

½ dl fintrevet ingefær

½ dl limesaft

2 fed hvidløg

1 tsk. stødt chili

4 spsk. hakket frisk koriander

 

Spinat Nigella

2 bdt. forårsløg

2 fed hvidløg

1 tsk. stødt spidskommen

2 tsk. Nigella eller sesamfrø

Olie til stegning

2 bk. baby spinat

Salt, peber

 

Tilberedning

Skær kyllingefileterne i tern og læg dem i en marinade bestående af olie, ingefær, limesaft, hvidløg, chili og koriander mindst 30 min.

Steg kyllingetern og løg i både 5 min. i lidt olie ved jævn varme. Tilsæt gurkemeje og fløde og lad det koge nogle minutter. Smag til med salt og peber og drys med hakket frisk koriander.

Spinat Nigella: Lynsteg snittede forårsløg 2-3 min. i lidt olie sammen med hvidløg i skiver, spidskommen og nigelle. Tilsæt spinat og lynsteg 1 min. Smag til med salt og peber.

Server med naanbrød.

Velbekomme!

Kylling tikka masala med spinat nigella