Ingredienser
10 stk. kyllingefilet
5 løg
2 tsk. gurkemeje
2 dl fløde
Frisk koriander
Salt, peber
Marinade
2 spsk. olie
½ dl fintrevet ingefær
½ dl limesaft
2 fed hvidløg
1 tsk. stødt chili
4 spsk. hakket frisk koriander
Spinat Nigella
2 bdt. forårsløg
2 fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. Nigella eller sesamfrø
Olie til stegning
2 bk. baby spinat
Salt, peber
Tilberedning
Skær kyllingefileterne i tern og læg dem i en marinade bestående af olie, ingefær, limesaft, hvidløg, chili og koriander mindst 30 min.
Steg kyllingetern og løg i både 5 min. i lidt olie ved jævn varme. Tilsæt gurkemeje og fløde og lad det koge nogle minutter. Smag til med salt og peber og drys med hakket frisk koriander.
Spinat Nigella: Lynsteg snittede forårsløg 2-3 min. i lidt olie sammen med hvidløg i skiver, spidskommen og nigelle. Tilsæt spinat og lynsteg 1 min. Smag til med salt og peber.
Server med naanbrød.
Velbekomme!