Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kryddermarineret kyllingefilet med indbagte grøntsager julienne og kold kartoffelsalat

10 portioner

Ingredienser

10 stk. kryddermarinerede kyllingefileter

400 g rød peber, løg, squash (skåret julienne)

180 g vindruekerneolie

200 g revet mozarella ost

 

Kartoffelsalat

1,8 kg små kogte, faste kartofler

225 g jomfruolivenolie

8 spsk vineddike

2-3 tsk sennep

200 g rødløg i fintsnittede både

5 spsk hakket persille

Salt, peber

 

Tilberedning

Rød peber, løg og squash skæres i skiver og blandes med vindruekerneolie og halvdelen af mozarella.

Skær en lomme i kyllingefiletterne, hvor grøntsagsblandingen kommes i. Læg kyllingefiletterne i et ildfast fad og drys med resten af mozarellaen.

Steg i ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min.

Jomfruolivenolie, vineddike og sennep røres sammen. Der tilsættes rødløg og persille. Smag til med salt og peber. De kogte kartofler vendes i.

Server med flüte.

Velbekomme!

Kryddermarineret kyllingefilet med indbagte grøntsager julienne og kold kartoffelsalat