Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kryddermarineret kyllingefilet med indbagte grøntsager julienne og kold kartoffelsalat


10 Portioner

Ingredienser
10 stk kryddermarinerede kyllingefileter
400 g rød peber, løg, squash (skåret julienne)
180 g vindruekerneolie
200 g revet mozarella ost

Kartoffelsalat:
1,8 kg små kogte, faste kartofler
225 g jomfruolivenolie
8 spsk vineddike
2-3 tsk sennep
200 g rødløg i fintsnittede både
5 spsk hakket persille
Salt, peber


Tilberedning:
Rød peber, løg og squash skæres i skiver og blandes med vindruekerneolie og halvdelen af mozarella.

Skær en lomme i kyllingefiletterne, hvor grøntsagsblandingen kommes i. Læg kyllingefiletterne i et ildfast fad og drys med resten af mozarellaen.
Steg i ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min.

Jomfruolivenolie, vineddike og sennep røres sammen. Der tilsættes rødløg og persille. Smag til med salt og peber. De kogte kartofler vendes i.

Server med flüte

Kryddermarineret kyllingefilet med indbagte grøntsager julienne og kold kartoffelsalat