10 Portioner
Ingredienser
10 stk kryddermarinerede kyllingefileter
400 g rød peber, løg, squash (skåret julienne)
180 g vindruekerneolie
200 g revet mozarella ost
Kartoffelsalat:
1,8 kg små kogte, faste kartofler
225 g jomfruolivenolie
8 spsk vineddike
2-3 tsk sennep
200 g rødløg i fintsnittede både
5 spsk hakket persille
Salt, peber
Tilberedning:
Rød peber, løg og squash skæres i skiver og blandes med vindruekerneolie og halvdelen af mozarella.
Skær en lomme i kyllingefiletterne, hvor grøntsagsblandingen kommes i. Læg kyllingefiletterne i et ildfast fad og drys med resten af mozarellaen.
Steg i ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min.
Jomfruolivenolie, vineddike og sennep røres sammen. Der tilsættes rødløg og persille. Smag til med salt og peber. De kogte kartofler vendes i.
Server med flüte