Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingefilet i champagnesauce

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo kyllingefileter

500 g friskost - evt. light.

5 grillede peberfrugter (evt. på dåse)

10 skiver parma skinke

5 dl champagne eller mousserende vin

5 dl pisket fløde

500 g sukkerærter

Ris

Salt/peber

Olie til stegning

 

Tilberedning

Flæk kyllingefileterne og krydr med salt og peber, fyld dem med ost og peberfrugt.

Rul parmaskinken om fileterne og steg dem på panden ved middel varme ca. 20 min.

Hæld champagnen over og lad fileterne simre i nogle min. 

Løft kyllingefileterne af panden, og rør den piskede piskefløde i fonden. Smag til med salt og peber.

Server med sukkerærter og ris.

Velbekomme!

Kyllingefilet i champagnesauce