Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kylling bagt med feta & pistacienødder

10 portioner

Ingredienser

10-20 stk kyllingelårfilet med skind - evt. alm. filet

1 dl hakkede pistacienødder

4-5 spsk hakket persille

150g feta

2 agurker

Salt

300 g græsk yoghurt

2 fed knust hvidløg

2 spsk hakket mynte

3 spsk hakket persille

 

Tilbehør

Kartofler og brød

 

Tilberedning

Læg lårfileterne/fileterne på spækbrættet med skindsiden nedad.
Fordel pistaciekerner blandet med persille på fileterne og læg en skive feta oven på.Fold kødet sammen omkring fyldet og læg fileterne i et ovnfast fad.

Steg fileterne i ovn efter anvisning på pakken.

Skræl agurkerne, flæk dem på langs og fjern kernerne med en ske.
Skær agurkerne i skiver, drys med salt og stil det til afdrypning i en sigte ca. 15 min.

Rør yoghurt, hvidløg, mynte og persille sammen.
Skyl saltet af agurkerne og dup dem tørre.
Vend agurkeskiverne i dressingen og smag til med salt og peber.
Server agurkesalaten til kyllingen sammen med f.eks. salat og brød.

Velbekomme!

Kylling bagt med feta & pistacienødder