Ingredienser
10 stk. karrymarineret kyllingesteaks
2,5 dl kokosmælk
4 tsk. knust eller frisk ingefær
4 dl kokosmælk
4 spsk limesaft
4 tsk. fish sauce
4 tsk. sød chilisauce
4 mangofrugt
4 bundt forårsløg
4 rød chili uden kerner
2 agurk
4 bdt. frisk koriander
Tilbehør
Ris eller nudler
Tilberedning
Læg kødet i en marinade af kokosmælk og frisk ingefær. Grill herefter kødet direkte ca. 3-4 min. på hver side.
Pisk kokosmælk sammen med limesaft, fish sauce og sød chilisauce, og sæt dressingen i køleskabet indtil servering.
Skær mangokødet fri af stenen og i tynde skiver. Skræl agurken, halver den på langs, fjern kernerne og skær den i skiver. Bland mangofrugt og agurk med fintsnittede forårsløg samt chili i tynde strimler. Drys salaten med friske koriander og server den til kødet sammen med kokosdressing og ris eller nudler.
Velkomme!