Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Grillet karrysteak med kokos- og mangosalat

10 portioner

Ingredienser

10 stk. karrymarineret kyllingesteaks

2,5 dl kokosmælk

4 tsk. knust eller frisk ingefær

4 dl kokosmælk

4 spsk limesaft

4 tsk. fish sauce

4 tsk. sød chilisauce

4 mangofrugt

4 bundt forårsløg

4 rød chili uden kerner

2 agurk

4 bdt. frisk koriander

 

Tilbehør

Ris eller nudler

 

Tilberedning

Læg kødet i en marinade af kokosmælk og frisk ingefær. Grill herefter kødet direkte ca. 3-4 min. på hver side.

Pisk kokosmælk sammen med limesaft, fish sauce og sød chilisauce, og sæt dressingen i køleskabet indtil servering.

Skær mangokødet fri af stenen og i tynde skiver. Skræl agurken, halver den på langs, fjern kernerne og skær den i skiver. Bland mangofrugt og agurk med fintsnittede forårsløg samt chili i tynde strimler. Drys salaten med friske koriander og server den til kødet sammen med kokosdressing og ris eller nudler.

Velkomme!

Grillet karrysteak med kokos- og mangosalat