Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Karrygryde med ananas

10 portioner

Ingredienser

1 kg Danpo kyllingefilet

Smør

5 spk karry

1½ porre

2½ rød paprika

9 dl oksekøds-, grøntsags- eller hønsebuillon

Ca. 9 ringe ananas (konserves)

5 dl fløde

Maizena jævning

Tilbehør: Kogte ris, bulgur, cous-cous etc. og grønne bønner

 

Tilberedning

Skær kyllingefileterne i tern og brun dem på en pande. Krydr dem med salt, peber og halvdelen af karry. Læg dem i en gryde sammen med strimlet porre og hakket paprika og lad det hele stege lidt. Hæld buillon ved og lad det hele simre sammen i ca. 10 min. Tilsæt ananas i mindre stykker, gem lidt af saften herfra.

Tilsæt fløden og smag til med mere karry og ananassaft. Tilsæt Maizena jævning til den ønskede konsistens opnåes. Serveres med valgfri tillbehør og grønne bønner.

Velbekomme!

Karrygryde med ananas