10 personer
Ingredienser
Eksempel på fyld:
Stegt Danpo kyllingefilet i tern eller skiver
Rå blomkålsbuketter
Agurketern
Kogte rødbeder i tern
Avocado i tern
Sprøde salater
Saltede mandler eller nødder
Små kryddertomater i både
Dressing:
1-2 dl olivenolie
1-2 dl citronsaft
1-2 dl revet parmesanost
Tilberedning
Ryst alle ingredienser sammen, eller bedre – blend dem sammen – til en ensartet dressing. Lav bare rigeligt. Den er virkelig god at have stående i køleskabet som dressing til salater eller på buffeten.
Kom dressingen i bunden af glasset og byg derefter salaten lagvis op med de faste og ”hårde” ingredienser i bunden. Så kan de marinere, mørne og tage smag uden at de andre ingredienser som salat, avocado, tomater og lignende bliver kedelige.
Når det er spisetid, vendes bunden i vejret på glassene og rystes, så dressingen fordeles.
Tip: Pak frokostsalaten i et stort glas med låg stil dem på buffeten. Du bestemmer selv, hvad du vil fylde i salaten.
Det vigtigste er, at de bygges rigtigt op, så de holder sig friske og sprøde, til de skal spises.