Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Cæcars favoritsalat med saftig kylling, sprøde parmesanchips & hvidløgsbrød

10 portioner

Ingredienser

10 Danpo kyllingefileter

20 skiver ciabattabrød

3 fed knust hvidløg

½ dl olivenolie

150 g frisk revet parmesan

10 skiver lufttørret skinke

1 romainesalat eller anden sprød salat

3 store håndfuld ruccola

½ dl ristede pinjekerner

 

Tilberedning

Steg kyllingefiletterne på panden ca. 7 min på hver side. Skær dem i tynde skiver.

Rør hvidløg og olivenolie sammen.
Dryp brødene med hvidløgsolie og rist dem i ovnen til de er sprøde og gyldne.

Drys parmesanosten ud på et stykke bagepapir i et jævnt lag.

Bag parmesanosten ca. 6 min. ved 225ºC, til den er smeltet og gylden.

Afkøl og bræk osten i lidt mindre stykker

Steg skinken sprød i ovnen.

Skyl salaten grundigt.

Læg salaten lagvis på fire tallerkener med kylling, hvidløgsbrød, parmesanchips og parmaskinke.

Drys med pinjekerner og dryp evt. lidt af skyen fra kyllingen hen over salaten

Velbekomme!

Cæcars favoritsalat med saftig kylling, sprøde parmesanchips & hvidløgsbrød