10 personer
Ingredienser
10 Danpo kyllingefileter
20 skiver ciabattabrød
3 fed knust hvidløg
½ dl olivenolie
150 g frisk revet parmesan
10 skiver lufttørret skinke
1 romainesalat eller anden sprød salat
3 store håndfuld ruccola
½ dl ristede pinjekerner
Tilberedning
Steg kyllingefiletterne på panden ca. 7 min på hver side. Skær dem i tynde skiver.
Rør hvidløg og olivenolie sammen.
Dryp brødene med hvidløgsolie og rist dem i ovnen til de er sprøde og gyldne.
Drys parmesanosten ud på et stykke bagepapir i et jævnt lag.
Bag parmesanosten ca. 6 min. ved 225ºC, til den er smeltet og gylden.
Afkøl og bræk osten i lidt mindre stykker
Steg skinken sprød i ovnen.
Skyl salaten grundigt.
Læg salaten lagvis på fire tallerkener med kylling, hvidløgsbrød, parmesanchips og parmaskinke.
Drys med pinjekerner og dryp evt. lidt af skyen fra kyllingen hen over salaten