Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo kyllingefiletter

25 g smeltet smør

Seasalt


Lun grønkålssalat

50 g smør

1 tsk. stødt kanel

500 g snittet grønkål

200 g hakkede mandler med skal

500 g æbler i tern eller groft hakket

2 spsk. flydende honning

Salt og peber


Tilbehør

1,5 kg kogte kartofler

1 liter brun sauce

 

Tilberedning

Steg kyllingefileter efter anvisning på pakken i smeltet smør, drys med seasalt.

Lun en sautepande og smelt smørret til det bruser, kom kanel på. Kom grønkål i og sauter i et par min.
Kom mandler og æbler ved, smag til med flydende honning, salt og peber.

Server kyllingefiletter med lun grønkålssalat, brun sauce og kartofler.

Velbekomme!

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler