Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler


10 Portioner
10 stk. Danpo kyllingefiletter
25 g smeltet smør
Seasalt


Lun grønkålssalat
50 g smør
1 tsk. stødt kanel
500 g snittet grønkål
200 g hakkede mandler med skal
500 g æbler i tern eller groft hakket
2 spsk. flydende honning
Salt og peber


Tilbehør
1,5 kg kogte kartofler
1 liter brun sauce


Tilberedning
Steg kyllingefileter efter anvisning på pakken i smeltet smør, drys med seasalt.

Lun en sautepande og smelt smørret til det bruser, kom kanel på. Kom grønkål i og sauter i et par min.
Kom mandler og æbler ved, smag til med flydende honning, salt og peber.

Server kyllingefiletter med lun grønkålssalat, brun sauce og kartofler..

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler