Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Appelsinglaceret kyllingefilet med sprøde rodfrugter

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo kyllingefileter

Skallen af 2 appelsiner

1 spsk. friskkværnet peber

5 spsk. honning

Salt

 

Rodfrugter

400 g gulerødder i skiver

400 g selleri i tern

400 g pastinakker i kvarte

800 g kartofler i både

Smør og rapsolie

750 g crème fraiche

3 spsk. friskrevet ingefær

1 spsk. hakket rosmarin

1 spsk. honning

Salt

 

Tilberedning

Krydr kyllingefileterne med salt og brun dem i smør på panden. Bland appelsinskal, peber og honning. Pensl fileterne med honningblandingen og steg dem færdige i ovn ved 180°C i ca. 20 minutter. 

Vend rodfrugterne med smør og rapsolie i et ovnfast fad, krydr med salt. Rist rodfrugter i ovn i ca. 25 min.

Rør creme fraiche med ingefær, rosmarin og honning. Smag til med salt. Når rodfrugterne er færdige, overhældes crème fraiche blandingen.

Sæt det tilbage i ovnen, så alt bliver gennemvarmt.

Velbekomme!

Appelsinglaceret kyllingefilet med sprøde rodfrugter