10 portioner
Ingredienser
10 stk. Danpo kyllingefileter
Skallen af 2 appelsiner
1 spsk. friskkværnet peber
5 spsk. honning
Salt
Rodfrugter
400 g gulerødder i skiver
400 g selleri i tern
400 g pastinakker i kvarte
800 g kartofler i både
Smør og rapsolie
750 g crème fraiche
3 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. hakket rosmarin
1 spsk. honning
Salt
Tilberedning
Krydr kyllingefileterne med salt og brun dem i smør på panden. Bland appelsinskal, peber og honning. Pensl fileterne med honningblandingen og steg dem færdige i ovn ved 180°C i ca. 20 minutter.
Vend rodfrugterne med smør og rapsolie i et ovnfast fad, krydr med salt. Rist rodfrugter i ovn i ca. 25 min.
Rør creme fraiche med ingefær, rosmarin og honning. Smag til med salt. Når rodfrugterne er færdige, overhældes crème fraiche blandingen.
Sæt det tilbage i ovnen, så alt bliver gennemvarmt.