10 personer
Ingredienser
10 stk. kyllingefilet
Salt, peber
1 tsk. olie
75 g. frisk parmesan
2½ spsk. sorte sesamfrø
Marineret kålsalat
30 – 40 stk. rosenkål
2 mellemstore blomkål
1½ rød spidskål
250 g rød mangold salat
1 spsk. dijon sennep
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. olie
Tilberedning
Drys kyllingefileterne med salt og peber og steg dem i olie på panden. Fordel parmesan og sorte sesam frø ovenpå kyllingen, og lad det stå et øjeblik til osten er smeltet.
Del rosenkålene i halve, damp dem 2-3 minutter og køl dem straks af i koldt vand. Del blomkålen i buketter og skær buketterne i grove skiver. Snit spidskålen groft. Bland de tre slags kål med mangold salaten.
Rør dijon sennep, hvidvinseddike og olie sammen og hæld marinaden over kålsalaten.
Skær kyllingen i tynde skiver og server med den marinerede kålsalat.