Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Minikøller med tomatmarineret pastasalat

10 personer

Ingredienser

50 stk. minikøller – stegte eller rå

500 g pasta penne

5 hjertesalat

5 forårsløg

250 g sukkerærter

5 spsk. bredbladet persille

2½ spsk. olivenolie

5 spsk. soltørrede tomater i olie

2½ tsk. citronsaft

Et nip sukker

Salt og friskkværnet peber

 
Tilberedning

Tilbered minikøller efter anvisning på emballagen.

Kog pasta penne efter anvisning på emballagen, og lad dem afkøle.

Pluk hjertesalat i mindre stykker, og skær forårsløg og sukkerærter på skrå i lange, tynde strimler. Hak persillen i mindre stykker.

 

Minikøller med tomatmarineret pastasalat

Blend olivenolie med soltørrede tomater og citronsaft til en ensartet masse, og smag til med sukker, salt og friskkværnet peber. Hæld de afkølede pasta penne i tomatmarinaden, og vend godt rundt, så marinaden bliver fordelt.

Bland hjertesalat, forårsløg, sukkerærter og persille sammen med tomatmarineret pasta penne.

Server minikøllerne med tomatmarineret pastasalat og et stykke godt brød.