10 portioner
Ingredienser
2 kg Danpo hot wings
2 kg Danpo stegte underlår
Salt
2 tsk kanel, kryddernelliker, ingefær og peber
Citrussalat
1 pose blandet salat (ca 400 g)
4 appelsiner
12 gule eller røde cherrytomater
2 små rødløg
Dip:
2 bundter ristede røde paprika
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
Krydret vin og brød
Tilberedning
Bland krydderierne og drys det ud over kyllingestykkerne. Varm vingerne og lårene i ovnen ved 225º C, i 10–20 min. - Lårene skal evt. have lidt længere end vingerne.
Skyld salaten. Skræl appelsinerne og skær dem samt cherrytomaterne, rødløg og salat i skiver. Bland det hele sammen til en salat.
Mix ingredienserne til dippen, og lad det stå og modne i køleskabet et stykke tid. Smag evt. til med krydderier hvis nødvendigt.
Server de julekrydrede kyllingestykker sammen med salat og dip.