10 portioner
Ingredienser
30 stk. kyllingepinde
Grønsager
750 g. sukkerærter/slikærter
1,5 kg. broccoli
1,25 kg. cherrytomater
1 spsk. sesamolie (kan udelades)
2 spsk. fish sauce
1 spsk. soya sauce
1,5 kg. kartofler
2½ spsk. olie
Salt, peber
Tandoori dip
5 dl. græsk yoghurt
1½ tsk. salt
2-3 tsk. tandoori krydderi
Saft af 1-2 lime
Tilberedning
Tilbered kyllingepindene efter anvisning på emballagen.
Rens grønsagerne og skær broccoli i buketter. Damp grønsagerne i ovnen på dampprogram eller i en gryde til de er lige knapt møre, de skal stadig have bid og være sprøde. Dryp med en blanding sesamolie, fishsauce og soya sauce og vend godt rundt inden servering.
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i mindre stykker. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og drys salt og peber på. Bag kartoflerne i ovnen ca. 35-45 minutter ved 200ºC
Rør græsk yoghurt med salt, tandoori krydderi og limesaft og lad dippen trække lidt inden servering.
Server de sprøde kyllingepinde med asiatisk inspireret grønt, ovnbagte kartofler og tandoori dip.
Har du kyllingepinde til overs så brug dem på bufetten, i sandwich eller salatbaren dagen efter.