10 portioner
Ingredienser
60 stk. nuggets
1½ dl. brun farin
7½ spsk. tomatketchup
5 spsk. æblecidereddike
2½ spsk. soya sauce
1 spsk. finthakket, frisk rød chili
1½ spsk. majsstivelse
5 spsk. koldt vand
2½ agurk
10 gulerødder
500 g sugar snaps
30 radiser
Tilberedning
Steg nuggets efter anvisning på emballagen.
Kom brun farin, tomatketchup, æblecidereddike, soya sauce og finthakket rød chili i en gryde, og kog det op under omrøring. Rør majsstivelsen ud i koldt vand, og tilsæt blandingen under fortsat omrøring. Kog saucen godt igennem og hæld den i en skål.
Skær agurk og gulerødder i stave, og anret dem sammen med sugar snaps og radiser.
Server nuggets med sur-sød sauce og sprøde grøntsager, samt evt. friskkogte ris.