10 portioner
Ingredienser
60 stk. nuggets
2½ spsk. kokosolie
2-3 spsk. karry
1½ l. kogte ris
1 spsk. salt
2 store røde peberfrugter
1½ dl. rosiner
2 fennikel
4 spsk. æblecidereddike
4 spsk. flydende honning
2½ dl. mandler
1 spsk. salt
1½ dl. persille
Tilberedning: Steg nuggets efter anvisning på emballagen.
Smelt kokosolie i en gryde, tilsæt karry og svits af i ca. 1-2 minutter ved høj varme. Tilsæt ris og salt, og steg det med i 3-4 minutter.
Skær peberfrugt i små tern og steg dem med risene, ca. 1 minut. Tilsæt til sidst rosiner, og tag gryden af varmen.
Snit fennikel i ultra tynde skiver og læg skiverne i en blanding af æblecidereddike og honning.
Læg mandlerne i en si og skyl dem med kogende vand. Læg dem i en frysepose sammen med salt, og ryst det godt rundt, så saltet bliver fordelt. Bred mandlerne ud på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen ca. 10 minutter ved 125º. Lad dem afkøle let.
Server Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel og salte mandler, og pyt med persille.