Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel samt salte mandler

10 portioner
Ingredienser

60 stk. nuggets

2½ spsk. kokosolie

2-3 spsk. karry

1½ l. kogte ris

1 spsk. salt

2 store røde peberfrugter

1½ dl. rosiner

2 fennikel

4 spsk. æblecidereddike

4 spsk. flydende honning

2½ dl. mandler

1 spsk. salt

1½ dl. persille

 

Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel samt salte mandler


Tilberedning: Steg nuggets efter anvisning på emballagen.

Smelt kokosolie i en gryde, tilsæt karry og svits af i ca. 1-2 minutter ved høj varme. Tilsæt ris og salt, og steg det med i 3-4 minutter.

Skær peberfrugt i små tern og steg dem med risene, ca. 1 minut. Tilsæt til sidst rosiner, og tag gryden af varmen. 

Snit fennikel i ultra tynde skiver og læg skiverne i en blanding af æblecidereddike og honning.

Læg mandlerne i en si og skyl dem med kogende vand. Læg dem i en frysepose sammen med salt, og ryst det godt rundt, så saltet bliver fordelt. Bred mandlerne ud på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen ca. 10 minutter ved 125º. Lad dem afkøle let.

Server Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel og salte mandler, og pyt med persille.