10 portioner
Ingredienser
20 stk. kylletter
Rissalat
10 dl. ris
5 stængler bladselleri
5 store gulerødder
10 grønne asparges
2 salatløg
2 peberfrugter
Bredbladet persille til pynt
Marinade
2 ½ spsk. olie
1½ spsk. citronsaft
1½ spsk. flydende honning
Salt, peber
Tilberedning
Kog risen efter anvisning på emballagen og lad den køle af.
Rens grønsagerne og skær bladselleri, asparges og salatløg i tynde skiver. Riv gulerødderne groft og skær peberfrugten i mindre stykker. Skyl persillen og pluk den i mindre stykker
Bland en marinade af olie, citronsaft og honning, og smag til med lidt salt og peber.
Når risen er afkølet, røres den løs med en gaffel og blandes med grønsagerne. Til sidst hældes marinaden over og salaten blandes godt.
Steg kylletterne i ovnen ved 200°C (175°C varmluftsovn) hvis de er optøet ca. 25 minutter eller direkte fra frost ca. 30 minutter.
Har du kylletter til overs så brug dem på bufetten, i sandwich eller salatbaren dagen efter.