Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Pandestegt medister med kværnet peber og spidskålssalat

10 personer

Ingredienser:

1500 g kyllingemedister fra Danpo
Sort kværnet peber
Olie til stegning

Dressing
3 dl. yoghurt naturel 3,5%
2 dl. kærnemælk
4-5 tsk. sennep
2-3 tsk. flydende honning
Salt og kværnet peber

Salat
650 g. fint snittet spidskål
2-3 æbler skåret i tern ca. 400 g
200 g. skyllet spinat
2-3 små rødløg skåret i tynde både
125 g. ristede græskarkerner



Tilberedning
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Vend forsigtigt dressingen med spidskål, æble, spinat, rødløg og ristede græskarkerner.

Krydr medisteren med sort peber og steg den efter anvisning på pakken. Skær medisteren i portionsstykker og anret med spidskålssalat.

Pandestegt medister med kværnet peber og spidskålssalat