Forberedelsestid:10 min. Tilberedning: ca. 45 min.
10 Portioner
Ingredienser
20 stk. Danpo under/overlår
Saft og appelsinskal fra 2 appelsiner
4 kg små rødbeder
½ dl olivenolie
Saft og appelsinskal fra 1 appelsin
2-3 tsk. fintrevet frisk ingefær
2-3 tsk. stødt spidskommen
Salt, peber
2 store håndfulde rødbedeblade
Tilbehør:
Brød
Yoghurt
Tilberedning:
Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Læg rødbederne på et stort stykke alufolie eller i en foliebakke. Dryp rødbederne med olivenolie og appelsinsaft. Krydr med revet appelsinskal, revet ingefær, spidskommen, salt og peber.
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, riv appelsinskallen hen over og dryp med appelsinsaft. Steg kyllingelårene i ovnen
sammen med rødbederne, ca. 45 min. ved 200°C.
Bland rødbederne godt med rødbedeblade og server dem til kyllingelårene sammen med brød og yoghurt.
Velbekomme.