10 personer
Tilberedning: ca. 1 time
Ingredienser:
Ca. 20 Danpo kyllingeunderlår
10 spsk revet parmesan
Salt og peber
3 tsk paprika, gerne groftmalet
Tilbehør:
10 mellemstore kartofler
3 porre
8-10 gulerødder
Estragon eller persille
Tilberedning
Skrub kartoflerne, skær dem igennem på langs. Rids evt. snitfladen i tern. Drys kartoflerne med
salt og stil dem i ovnen. Tænd ovnen på 225° C.
Vend kødet i fintrevet parmesan blandet med salt, peber og paprika. Læg kødet på bagepapir på en bageplade. Stil det i ovnen ved siden af kartoflerne. Steg kødet ca. 40 minutter til det er gennemstegt og mørt.
Kog de skiveskåredeporrer sammen med lange strimler af den grønne top. Bind den grønne top om kyllingelårene ved servering.
Skær gulerødder igennem på langs og derefter i skrå skiver. Kog dem. Hak estragon og drys det på gulerødderne.
Kilde: Landbrug og Fødevarer