10 portioner
Ingredienser
20 stk. kyllingeunderlår
1½-2 tsk. salt
Friskkværnet peber
Jordbærsalat
1 kg. jordbær
1 kg. cherry tomater (gerne både gule og røde)
2 bundter frisk basilikum (eller alm.)
300 g. mini kugler frisk mozzarella
Dressing
1 spsk. dijon sennep
5 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
1 spsk. citronsaft
5 spsk. olie
1-1½ tsk. salt
Friskkværnet peber
Tilberedning
Krydr kyllingelårene godt med salt og peber, og læg dem i en bradepande.
Steg dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 180ºC
Skær jordbær og tomater i mindre stykker og anret sammen med friske basilikumblade samt mini mozzarella kugler.
Pisk sennep med hyldeblomstsaft, citronsaft og olie samt salt og peber.
Hæld dressingen over salaten lige inden servering, og bland let sammen.
Server de stegte kyllingelår med jordbærsalat og f.eks. et godt stykke brød.