10 portioner
Ingredienser
20 stk. stegt lårfilet
5 røde peberfrugter
5 porrer
1 kg rosenkål
3 små squash
1 spsk. olie
2½ dl. fintrevet parmesan
1 kg ærter (frosne)
2½ dl. græsk yoghurt
2½ spsk. persille
Salt og friskkværnet peber
Tilberedning
Tilbered lårfilet efter anvisning på emballagen.
Skær peberfrugt i kvarte, porrer i skiver, rosenkål i halve og squash i tynde skiver. Pensl olien på grøntsagerne i et meget tyndt lag, og fordel alle grøntsager på en bageplade med bagepapir. Drys revet parmesan over og steg grøntsagerne i ovnen ca. 25 minutter ved 200ºC.
Kom de frosne ærter i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad dem stå ca.10 min. og hæld vandet fra. Kom ca. 2/3 af ærterne i en blender sammen med yoghurt, persille, salt og peber. Blend i ca. 1 minut, og hæld ærtemosen i en skål. Bland godt med resten af de hele ærter.
Server stegt lårfilet med parmesanstegte grøntsager og grov ærtemos, samt f.eks. en god pesto og lidt brød eller pasta.