10 personer
Ingredienser:
20 stk kyllingelår
1 liter mælk
Majsmel til panering
Majsolie
Tilbehør
1500 gr. søde kartofler
5 tomater
Hopping John rissalat
500 gr. kogte black-eyed beans
1 kg. langkornet ris
2 liter vand
150 gr. bacon i tern
3 laurbærblade
Tilberedning
Lårene afskæres lige under knæledet og aftørres for evt. vand. Krydr med salt og peber og overhæld med mælk. Lad
lårene ligge i ca. 30 min.
Lårene aftørres og vendes i majsmel, hvorefter de steges i rigeligt med majsolie. Det er en god idé, at stege dem ad flere omgange, så de ikke bliver brændte. Steg dem helt færdige i ovnen ved 200°C.
Serveres med stegte, søde kartofler og tomater, som er vendt i majsmel og stegt i olie.
Baconen steges gyldent. Risende vendes sammen med laurbær og vandet tilsættes. Når risene er næsten færdige,
vendes bønnerne i og risene koges færdige og serveres straks.