10 portioner
Ingredienser
20 stk. stegt lårfilet
1 kg pasta, f.eks. konkylier
2½ dl. tomatpassata
2½ spsk. soltørrede tomater i olie
2 store løg
2-3 fed hvidløg
1 spsk. pizzakrydderi
1 nip sukker
Salt og friskkværnet peber
1 kg cherrytomater
5 spsk. grønne oliven u/sten
2½ dl. ruccola salat
Tilberedning
Stegt lårfilet efter anvisning på emballagen og kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Kom tomatpassata i en lille gryde, og bring den langsomt i kog. Skær soltørrede tomater, løg og hvidløg i små tern, og kom det i gryden.
Tilsæt pizzakrydderi og en smule sukker. Kog det hele godt igennem, tag gryden af varmen og blend saucen til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.
Skær cherrytomaterne i halve. Skær de grønne oliven i skiver, og skær ruccola i mindre stykker.
Vend den kogte pasta i tomatsaucen, sammen med cherrytomater, grønne oliven og ruccola.
Server stegt lårfilet med den lune, røde pastasalat og brød eller en frisk salat af f.eks. spinat, grønne ærter, parmesanflager, citronsaft og ristede pinjekerner.