Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt lårfilet med skind og lun, rød pastasalat

10 portioner

Ingredienser

20 stk. stegt lårfilet

1 kg pasta, f.eks. konkylier

2½ dl. tomatpassata

2½ spsk. soltørrede tomater i olie

2 store løg

2-3 fed hvidløg

1 spsk. pizzakrydderi

1 nip sukker

Salt og friskkværnet peber

1 kg cherrytomater

5 spsk. grønne oliven u/sten

2½ dl. ruccola salat

 

Tilberedning

Stegt lårfilet efter anvisning på emballagen og kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Kom tomatpassata i en lille gryde, og bring den langsomt i kog. Skær soltørrede tomater, løg og hvidløg i små tern, og kom det i gryden.

Stegt lårfilet med skind og lun, rød pastasalat

Tilsæt pizzakrydderi og en smule sukker. Kog det hele godt igennem, tag gryden af varmen og blend saucen til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.

Skær cherrytomaterne i halve. Skær de grønne oliven i skiver, og skær ruccola i mindre stykker.

Vend den kogte pasta i tomatsaucen, sammen med cherrytomater, grønne oliven og ruccola.

Server stegt lårfilet med den lune, røde pastasalat og brød eller en frisk salat af f.eks. spinat, grønne ærter, parmesanflager, citronsaft og ristede pinjekerner.