Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingewienerpølser med pastasalat og syltede rødløg


10 portioner

Ingredienser

1 pakke Danpo Kyllingewienerpølser

1 kg pasta

500 g små krydrede tomater fx Brilliant eller San Marzano

2,5 dl neutral olie

1 dl hvidvinseddike

1-2 fed fintrevet hvidløg

2 spsk. mild taffelsennep

Salt og friskkværnet peber

200 g sugarsnaps (kogt i 1 minut og afkølet i iskoldt vand)

Friske salatblade

Evt. rødløg eller syltede løg


Tilberedning

Varm ca. 2 liter vand op til kogepunktet og sæt så blusset på 1-2. Kom kyllingepølserne i og lad dem ”trække” sig varme i vandet. De må endelig ikke koge, så undgår du, at de sprækker.

Kog pasta som beskrevet på pakken. Dræn vandet fra og skyl dem under den kolde hane.

Skær tomater i halve.

Pisk olie, eddike og sennep sammen og smag til med hvidløg, salt og peber. Vend tomater og pasta i dressingen og tilsæt sugarsnaps, salatblade og evt. løg ved servering.

Kyllingewienerpølser med pastasalat og syltede rødløg