10 portioner
Ingredienser
1 pakke Danpo Kyllingewienerpølser
1 kg pasta
500 g små krydrede tomater fx Brilliant eller San Marzano
2,5 dl neutral olie
1 dl hvidvinseddike
1-2 fed fintrevet hvidløg
2 spsk. mild taffelsennep
Salt og friskkværnet peber
200 g sugarsnaps (kogt i 1 minut og afkølet i iskoldt vand)
Friske salatblade
Evt. rødløg eller syltede løg
Tilberedning
Varm ca. 2 liter vand op til kogepunktet og sæt så blusset på 1-2. Kom kyllingepølserne i og lad dem ”trække” sig varme i vandet. De må endelig ikke koge, så undgår du, at de sprækker.
Kog pasta som beskrevet på pakken. Dræn vandet fra og skyl dem under den kolde hane.
Skær tomater i halve.
Pisk olie, eddike og sennep sammen og smag til med hvidløg, salt og peber. Vend tomater og pasta i dressingen og tilsæt sugarsnaps, salatblade og evt. løg ved servering.