Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingekotelet med rabarberkompot, kartofler og sauce

10 portioner

Ingredienser
10 stk Danpo kyllingekoteletter med løvstikke og porre
1 kg aspargeskartofler

Agurkesalat: (evt. færdigkøbt)
2 agurker til agurkesalat
2 dl eddike
3 dl vand
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
8 spsk. sukker

Rabarberkompot: (evt. færdigkøbt)
1 kg rabarber
6-800 g sukker
2-4 vanillestænger

Skysauce:
Sky fra kyllingekoteletter smagt til med hønsebouillon og rødvin.

Tilberedning
Steg koteletterne i ovnen ved 200°C i ca. 20-25 min.

Kog kartoflerne i letsaltet vand.

Riv eller skær agurkerne i papirtynde skiver, drys salt ud over og lad vandet trække ud.

Bland vand og eddike med krydderier og sukker. Læg agurkeskiverne i væden og lad det trække ca ½ time før servering.

Rens rabarberne og skær dem i passende stykker. Kog den møre i en gryde med vand, sukker og vaniliestænger.
Når de er kogt godt ud hældes de i en si og væden løber fra.
Smag til med vaniliesukker og sukker lad det køle af.

Hæld stegesky fra, spæd op med hønsebouillon og rødvin. Smag til med salt og peber.

Kyllingekotelet med rabarberkompot, kartofler og sauce