10 portioner
Ingredienser
10 stk Danpo kyllingekoteletter med løvstikke og porre
1 kg aspargeskartofler
Agurkesalat: (evt. færdigkøbt)
2 agurker til agurkesalat
2 dl eddike
3 dl vand
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
8 spsk. sukker
Rabarberkompot: (evt. færdigkøbt)
1 kg rabarber
6-800 g sukker
2-4 vanillestænger
Skysauce:
Sky fra kyllingekoteletter smagt til med hønsebouillon og rødvin.
Tilberedning
Steg koteletterne i ovnen ved 200°C i ca. 20-25 min.
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Riv eller skær agurkerne i papirtynde skiver, drys salt ud over og lad vandet trække ud.
Bland vand og eddike med krydderier og sukker. Læg agurkeskiverne i væden og lad det trække ca ½ time før servering.
Rens rabarberne og skær dem i passende stykker. Kog den møre i en gryde med vand, sukker og vaniliestænger.
Når de er kogt godt ud hældes de i en si og væden løber fra.
Smag til med vaniliesukker og sukker lad det køle af.
Hæld stegesky fra, spæd op med hønsebouillon og rødvin. Smag til med salt og peber.