10 Portioner
Ingredienser
10 Danpo Kyllingekoteletter med løvstikke og porre.
10 stk grønne el. almindelige madpandekager
1½ kg kartofler med skræl i grove tern
5 forsløg i tynde skiver
Olie
1 bundt purløg fint skåret
100 g Mascarpone
100 g reven mozzarella
Tilberedning: Kyllingekoteletterne steges i ovn ved 200°C ca. 20-25 min. til de er gennemstegte.
Kartoflerne drysses med salt og peber og steges tørre og møre i ovnen, hvorefter de kommes på en pande med lidt olie sammen med forårsløg. Blandingen svinges til løgene er møre. Mascarpone tilsættes sammen med mozzarella og purløg. Kartoflerne skal være cremet uden at være for flydende. Smages til med salt og peber.
Kartoffel blandingen kommes på pandekagerne som lukkes som en lille pose.
Pandekage poserne varmes i ovnen og serveres til kyllingekoteletterne.