10 personer
Ingredienser:
10 stk Danpo kyllingekoteletter
Kartoffelmos med ramsløg:
2½ kg kartofler
10 g ramsløg ( frisk eller tørret)
3¾ dl mælk
125 g smør
Salt og peber
Bagte rodfrugter:
300 g persillerødder
300 g gulerødder
3 spsk honning
2 spsk hvid balsamico
Kyllingecreme:
2 l kyllinge fond
¼ l piske fløde
150 g smør
Salt og peber
Tilberedning:
Steg persillekoteletterne i ovn ved 200°C i ca. 20-25 minutter.
Kartoffelmos med ramsløg: Skræl kartoflerne og kog dem sammen med ramsløgene.
Når kartoflerne er møre, tages de af varmen, moses og blandes forsigtigt med mælk og smør.
Smag til med salt og peber.
Honningbagte rodfrugter: Rodfrugter skrælles og kommes på en bage plade,hvor honning og balsamico blandes godt i.
De bages herefter ca. 30 min i ovnen ved 180° C.
Vend rodfrugterne undervejs.