Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingekotelet med med ramsløgkartoffelmos, kyllingecremesauce og bagte rodfrugter

10 personer

Ingredienser:
10 stk Danpo kyllingekoteletter

Kartoffelmos med ramsløg:
2½ kg kartofler
10 g ramsløg ( frisk eller tørret)
3¾ dl mælk
125 g smør
Salt og peber

Bagte rodfrugter:
300 g persillerødder
300 g gulerødder
3 spsk honning
2 spsk hvid balsamico

Kyllingecreme:
2 l kyllinge fond
¼ l piske fløde
150 g smør
Salt og peber


Tilberedning:
Steg persillekoteletterne i ovn ved 200°C i ca. 20-25 minutter.

Kartoffelmos med ramsløg: Skræl kartoflerne og kog dem sammen med ramsløgene.
Når kartoflerne er møre, tages de af varmen, moses og blandes forsigtigt med mælk og smør.
Smag til med salt og peber.

Honningbagte rodfrugter: Rodfrugter skrælles og kommes på en bage plade,hvor honning og balsamico blandes godt i.
De bages herefter ca. 30 min i ovnen ved 180° C.
Vend rodfrugterne undervejs.

Kyllingekotelet med med ramsløgkartoffelmos, kyllingecremesauce og bagte rodfrugter