10 personer
Ingredienser:
10 stk Danpo Kyllingekoteletter
Pasta:
1 kg pasta
4 fed hvidløg
1 lille chilipeber
Persille
2 spsk olivenolie
100 g parmesan
Salat:
1 lille bakke rucola
250 g jordbær
1 bundt asparges
Dressing:
1 dl oliven olie
2 ml. rødvinseddike
1 spsk. honning
Tilberedning:
Steg persillekoteletterne i ovn ved 200°C i ca. 20-25 minutter.
Pasta: Kog pasta efter anvisning på pakken.
Hak hvidløg og chilipeber og kom begge dele på en varm pande med olivenolie. Steg ved lav varme.
Riv parmesan og hak persillen.
Når pastaen er kogt hældes vandet fra og pastaen blandes nu med olie, hvidløg og chili. Drys med persille og parmesan.
Salat: Skær jordbær og asparges i store stykker. Skyl rucolasalaten grundigt, og bland det hele sammen, hæld dressingen over og bland godt.
Dressing:Olie, rødvinseddike samt honningen røres godt sammen, og der tilsættes en knivsspids salt.