10 personer
Ingredienser
10 stk Danpo kyllingekoteletter
5 dl hvedekerner
30 cherrytomater i skiver
2 rødløg i tynde strimler
1½ bk. slikærter
5 spsk. citronsaft
2-3 tsk. citronskal, fintrevet
Olivenolie
Salt og peber
Tilberedning
Krydr kyllingekoteletterne med salt og peber og læg dem ned i små souffleskåle, sådan at skindet danner en slags låg og benet stikker op. Steg dem i ovnen ved 200°C i ca. 20-25 min.
Kog hvedekerne som anvist og afkøl. Blancher slikærter i ca. 2 min i letsaltet vand og afkøl. Bland hvedekerner med cherrytomater, rødløg og slikærter.
Lav en dressing af citronsaft, citronskal, olivenolie og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over hvedekernesalaten, bland godt og server sammen med de dekorative kyllingesouffléer.