10 personer
Ingredienser
30 Danpo stegte kyllingespyd
5 spsk. pinjekerner
2½ dl. frisk basilikum
4 fed hvidløg
1½ dl. olivenolie
5 spsk. revet parmesan
1000 g. kogte kikærter
5 store gulerødder
250 g. broccoli
250 g. friske sukkerærter
250 g. babysalat
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning
Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og lad dem køle af. Blend pinjekerner med basilikum, hvidløg, olivenolie og revet parmesan. Lad pestoen trække ca. 1 time. Skyl de kogte kikærter og bland dem med pestoen. Skræl lange strimler af gulerødderne og del broccolien i små buketter. Bland babysalat med kikærter, gulerodsstrimler, broccoli og sukkerærter.
Server i madpakken når der er tur dag og forkæl evt. ekstra med en bær dessert af skyr rørt med vaniljepulver pyntet med friske bær.