Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler

4 personer

Tilberedning: Ca. 25 minutter

Ingredienser:

Kyllingeinderfilet, 500 – 600 g afhængig af pakkestørrelse
2 – 3 fed hvidløg
5-10 cm frisk ingefær
Salt og peber
1 spsk olie
½ dl sojasauce
½ dl bouillon
1 spsk honning
1 bundt forårsløg

Tilbehør:
200 g nudler
300 g sukkerærter


Tilberedning
Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem i mindre stykker. Kom dem i en skål og bland dem med finthakket hvidløg, 1-2 spsk finthakket eller reven ingefær samt lidt salt og peber.
Varm olien i en wok eller sautepande ved god varme og brun inderfileterne på alle sider.
Bland sojasauce, bouillon og honning. Hæld blandingen ved kødet og steg dem færdige i yderligere ca. 7 minutter. Inderfileterne skal være gennemstegte.
Drys fintsnittede forårsløg over.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
Damp sukkerærterne et par minutter.
Bland evt. det hele ved servering.

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 36%
Kulhydrat 45%
Fedt 19%
1775 kJ - 420 kcal



Kilde: Landbrug og Fødevarer

Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler