10 personer
Ingredienser
30 Danpo stegte kyllingespyd
2½ dl. hakket persille
5 spsk. valnødder
5 spsk. revet parmesan
2½ dl. olie
1 spsk. citronsaft
½ l. creme fraiche
Salt og friskkværnet peber
5 st. hjertesalat
250 g. rød snackpeber
5 tomater
2½ dl. oliven
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning:
Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Pesto: Blend persille, valnødder, parmesan, olie og citronsaft til en ensartet masse og stil på køl.
Cremet peberdip: Krydr creme fraiche med salt og friskkværnet peber og stil på køl.
Salat: Bland salat af hjertesalat i fine strimler, snakpeber i skiver og tomat i tern samt oliven.
Server kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og brød.