Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Suppe af kyllingeskrog

10 portioner

Ingredienser

Skroget fra 4-5 hele kyllinger

2-4 kraftben

10 l vand

Suppeurter efter eget valg - fx:

Porre, gulerødder, persillerod, løg

3-6 Laurbærblade

Et par kviste timian

Sorte peberkorn

 

Tillbehør

Ris eller brød

 

Tilberedning

Læg alle ingredienserne i en stor gryde, dæk med vand og bring i kog. Skum for urenheder og skru ned for blusset, så suppen blot bobler ganske stille og roligt.

Lad suppen simre i ca. 3 timer.

Sigt suppen og smag til med salt og peber.

Kog suppen op og tilsæt suppegrønt - fx skiveskårede gulerødder, selleri og porre, og kog i ca. 15 min.

Tilsæt kort før servering kød og melboller.

Server med kogte ris eller brød.

Velbekomme!

 

Tips: Du kan også koge en god fond af dit kyllingeskrog, eller pluk det sidste af kyllingen efter udskæring og brug det til en salat dagen efter.

Suppe af kyllingeskrog