Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kylling i cocotte med rodfrugter og citronsky

10 portioner

Ingredienser

2 hele Danpo kyllinger

4 citroner

6 gulerødder

2 persillerødder

4 porrer

Olie til stegning

2 bundt timian

8 dl hønsebouillon

Majsstivelse

Groft salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør

Kartofler

 

Tilberedning

Krydr kyllingerne, brun dem på alle sider og læg dem i en cocotte. 

Rens grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Sauter dem i lidt olie, tilsæt hønsebouillon samt saften fra citronerne og kog op.

Kom grøntsager og væde ved kyllingerne, og steg det i ovn ved 180° C i ca. 60 min. til kyllingerne er gennemstegte. Si væden fra cocotten over i en gryde og jævn den lidt med majsstivelse rørt ud i koldt vand. Kog op og smag til med salt og peber

Server med kartofler.

Velbekomme!

Kylling i cocotte med rodfrugter og citronsky