10 personer
Ingredienser
2 Hele Danpo kyllinger
2 små citroner i både
8-10 æbler
3-6 spsk. citronsaft
10-20 svesker
4-6 spsk. smeltet smør
3 tsk. kinesisk soja
Salt og hvid peber
Tilbehør
Kogte kartofler
Bønner
Brun sauce
Ribsgele
Tilberedning
Krydr med salt og peber indeni og udenpå. Fyld kyllingerne med citron-, æblebåde og svesker.
Pensel kyllingerne med en blanding af smør og soja, krydr med salt og peber. Steg dem ved 185° C nederst i ovnen i 1-1 1/2 time afhængig af størrelsen.
Skræl resten af æblerne, tag kernerne ud og del dem i halve. Kog dem let i vand med et par skefulde citronsaft i. Afkøl dem og pynt med ribsgele.
Server kyllingerne med kogte kartofler, sovs, bønner og kogte æbler fyldt med gelé.