10 personer
Ingredienser:
1,2 kg Danpo hakket kyllingekød
250 g bacon i tern
2-3 fed hvidløg
½ kg svampe – feks shitake, østershatte, champignon
600g spinat
1 dl tomatpure
7 dl hønsebouillon
Salt, peber
500g frisk mozzarella
600g friske lasagneplader eller rulle
Tilbehør:
Brød
Tilberedning:
Svits kylling, bacon og hvidløg i en stor gryde eller sautepande. Tilsæt snittede svampe og svits nogle minutter.
Kom spinat, tomatpure og bouillon ved, og lad det småkoge 5 min., smag til med salt og peber.
Skær mozzarellaosten i tynde skiver.
Kom lidt af saucen i bunden af et ildfast fad og læg dernæst lasagneplader, sauce og ost lagvis. Bag lasagnen ved 200°C i
ca. 30 min.
Energi pr. portion: 3100kJ (738 kcal), protein 29% Fedt 35%, kulhydrat 36%