10 personer
Ingredienser:
20 stk. Danpo kyllingefrikadeller
Sommersalsa:
750 g tomater i små tern
4-5 avocado i tern
4-5 små rødløg i tynde både
Saften af 2 lime
2-3 tsk hakket chilli
2-3 spsk flydende honning
4½ dl friske koriander blade
2 dl raps olie
Grillet grove pitabrød:
10 stk grove pitabrød
Oliven olie
Salt
2-3 fed knust hvidløg
Tilberedning:
Steg kyllingefrikadellerne i ovnen ved 200°C i 12-15 minutter.
Vend alle ingredienser sammen til salsa i en serveringskål .
Lad det gerne stå og trække lidt smag.
Lav et hul i hver pitabrød og kom 1 spsk hvidløgsolie i hver pita. Kom dem i en varm ovn ved 225 grader i 5-10 min.
Server dem lune til frikadellerne og den smagfulde salsa.