10 portioner
Ingredienser 1 kg Danpo hakket kyllingekød
Smør eller margarine
150g løg
500g gulerod
200g selleri
200g bladselleri
100g porre
1 spsk timian
1/4 liter hønsebouillon
Salt, peber
2 kg kartofler
4 æg
300 g revet ost
Salt, peber
Tilbehør
Brød og salat
Tilberedning
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
Svits kødet i smør.
Tilsæt hakket løg, gulerod og selleri i små tern samt snittet bladselleri og steg til løgene er klare.
Kom snittet porre, timian og hønsebouillon ved og kog op.
Krydr med salt og peber og kom kødblandingen i et stort ovnfast fad.
Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre.
Mos kartoflerne, tilsæt sammenpisket æg samt revet ost.
Fordel kartoffelmosen i et jævnt lag oven på kødet som låg og bag pien i ovn ved 175ºC i ca. 25 min.
Server med brød og salat.