10 Portioner
20 stk. Danpo kyllingefrikadeller
Waldorffsalat
750 g bladselleri i skiver 1cm
250 g knoldselleri i tern 1x1 cm
700 g æble i store tern
250 g grønne druer u/sten skåret i halve
150 g valnødder groft hakket
Dressing
500 g skyr eller kvark
3 spsk. flydende honning
Salt og friskkværnet peber
Brunede kartofler
1½ dl. sukker
Smør
1,5 kg kogte små kolde faste kartofler
Pynt
Blad selleri toppe og hakket valnødder
Tilberedning
Bland alle ingredienserne til waldorffsalaten sammen i en skål. Lav dressingen og vend den i salaten, gem lidt hakkede valnødder og bladselleritoppe til pynt.
Varm kyllingefrikadellerne efter anvisning på pakken.
Varm sukker op på en pande til det smelter. Rør ikke i sukkeret men lad det smelte ganske langsomt. Når sukkeret er smeltet kom smør i og lad det smelte sammen, Skyl de pillede kartofler i vand og kom dem på panden, hvor de steges ved medium varme, til de er let gyldne.
Server frikadeller med waldorffsalat og brunede lune kartofler.