Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Meat balls med hjemmelavet rødkål


10 Portioner

Ingredienser
50-60 stk. Danpo meat balls

Hjemmelavet rødkål
50 g andefedt eller smør
1 kg fint snittet rødkål
0,5 dl. mørk balsamico eddike
2,5 dl. ribsgele
½ tsk. stødt allehånde
3 stk. stjerneanis
1 flækket vanillestang
½ tsk. stødt nelliker

Brunede kartofler
1,5 dl. sukker
50 g smør
1,5 kg kogte små kolde faste kartofler


Tilberedning
Varm andefedt i en gryde og sauter ved medium varme rødkålen i 4-5 min.
Kom alle de øvrige ingredienser i gryden og lad det småsimre i 30 min. under låg.


Brunede kartofler
Varm sukker op på en pande til det smelter. Rør ikke i sukkeret med lad det smelte ganske langsomt. Når sukkeret er smeltet, kom smør i og lad det smelte sammen, Skyl de pillede kartofler i vand og kom dem på panden, hvor de brunes ved medium varme til de er let gyldne.

Server meat balls med hjemmelavet rødkål, og brunede kartofler.

Meat balls med hjemmelavet rødkål