10 personer
Ingredienser
10 stk Danpo Minutfilet
250 g revet ost
Smør til stegning
Salt og peber
Karamelliseret løg
5-6 løg i strimler
5 spsk. frisk timian, finthakket
Smør
2-3 tsk. rørsukker
2-3 spsk. hvidvinseddike
Rodfrugter
1 kg blandede rodfrugter
Citronskald, timian og hvidløg
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 °. Bland løg med timian og steg det på en pande ved svag varme i smør, indtil de er bløde og begynder at få lidt farve. Tilsæt sukker og eddike og bring det i kog.
Vend rodfrugterne med olie, salt, peber, citronskal og hvidløg – bag dem møre i ca 30 min ved 180°C.
Krydr fileterne med salt og peber. Steg dem gyldne, max 1-2 minutter ved høj varme på hver side. Læg fileterne i et ovnfast fad og top med løg og ost. Bages i midten af ovnen cirka 10 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og osten er gylden.